LEHALLGATÓ DETEKTOROK ÉS POLOSKAKERESŐK A PIACON.

MINDENTUDÓNAK REKLÁMOZOTT, ELEKTRONIKAI HULLADÉKOK HISZÉKENY EMBEREKNEK, A HÁZI POLOSKAKERESÉSHEZ.

Van készülék a piacon, aminek már a 9990Ft-os ára elárulja, hogy gyerekjátékkal van dolgunk, mint például a Kemo poloskakereső, 100 kHz – 2,2 GHz, M128N. Valljuk be, szeretünk játszani, a készülék ára reális, szerintünk is megéri, feltéve, ha a használat közben nem felejtjük el, hogy játszunk. De mi a helyzet a spyshopok borsos árú készülékeivel  „multifunkciós poloska keresőivel”, amelyek természetesen „professzionálisak”. Talán még az amerikai kémelhárítás is fontolgatja, hogy beszerezzen egyet valamelyik profi masinából:

poloska-kereső

poloska-detektor

A cikkünket olvasó szakemberek persze megmosolyogják az 50cm-es teleszkóp antennához ígért 6GHz frekvencia határt. A probléma itt a célul kitűzött lehúzással és a gátlástalan hazudozással van. A kínai játékszert adják el több százezer forintért komoly műszernek. Ha kézbe véve már kiderült az átverés a szappantartó minőségű műanyag dobozkáról, még mindig jobban járt, mintha komolyan venné a kis kütyüt, és bízna a lehallgatás mentes környezetben.

 

kém-bolt

 

Mi nem árusítunk semmilyen poloska detektort, mert nem szeretnénk a minket megkeresőket tévedésbe ejteni azzal, hogy a „poloskakeresés házilag”, bármilyen eredménnyel is kecsegtetne. Hasonló módon nem ad védelmet a mobiltelefon zavarók beszerzése sem. Sőt, használatuk kifejezetten kockázatos, hogy pontosan miért, itt olvasható részletesen.

Mielőtt kémprogramot vásárolna, ezt érdemes elolvasni.