Felesége mobiljára kerültek a fotók

Tévedésből a felesége telefonjára kerültek egy magyar milliárdos mobiljában tárolt adatok - köztük a férfi félrelépéseit bizonyító pikáns képek is. A nő válni akar, és jelentős részt kér a férfi vagyonából.

 Alaposan megjárhatja az a magyar milliárdos, aki a telefonján tárolt szexképeket házasságon kívüli partnereiről. Készülékének minden adata és ezzel az összes fénykép is tévedésből a felesége azonos típusú telefonjára került. Egy karbantartás alkalmával keverték össze a két készüléket. Ebből is látszik, mennyire fontos odafigyelni saját készülékeinkre, gyakran kémcucc sem kell a bajhoz...

 

A feleség a kezébe került fotókat akarja felhasználni a bíróságon arra, hogy férje vagyonából minél nagyobb szeletet szerezzen meg magának. A férj külön perben küzd majd a méregdrága mobilokat gyártó céggel, hiszen náluk történt a hiba. Erkölcsi és anyagi kártérítést követel.

*Ha fotókat készítünk, azt olyan készülékkel tegyük, amelyben SD kártyára menthetünk, és a kártyát egy szervizelés előtt mindig vegyük ki és tartsuk magunknál.

*Fontos tudnunk azt is, hogy egy fájl törlése után, (pl.kép) az erre alkalmas szoftverrel még visszaállítható marad, akár teljes formattálás után is. Adatbiztonsági kérdéseit készséggel megválaszoljuk.